Call now!  +38923232353
 • Perfect composite comes with our laminate and doors

  We are committed to quality services and value our customer
  Make installation of new flors easy and durable
 • Protect your house with our Ouside Dors

  We are committed to quality services and value our customer
  Install one of our doors and feel safe everyday
 • Laminate for your living room

  We are committed to quality services and value our customer
  Make installation of new flors easy and durable

Искуство, одговорност

Нашиот тим природно се однесува одговорно, додека доследноста укажува на незаменливото искуство со ацета на пазарот.

Безплатно проценка

Ние нудиме бесплатна проценка на вашиот стан или зграда како целина, што во комбинација со креативниот избор е совршена комбинација.

Креативност во избор

Креативноста е дел од нашите секојдневни животи со нашиот тим. Вие ни го кажувате местото и денот, ние го правиме изборот и работиме со посветеност.

Нашите услуги.

Имате потреба за услуга? Јавете се или пишите на
За безплатна проценка, Јавете се на +389 (0)2 32 32 353

Другите за нас

This Company has best products in town I made an order for my house and this team made me be happy that i choose them.

Burhan Ibrahimi - NRB

I am a manufacturer of plastic doors and windows (PVC). My work is very much related to Orientdoors and I am very pleased to be working with this company. They have the best quality products and very fast serivs..

Lutfi Ibrahimi - Driloni PVC

Последни производи кај нас

Пронајдете ги сите услуги за подот и вратата за вашиот дом.
За безплатна проценка, Јавете се на +389 (0)2 32 32 353

Партнери