Call now!  +38923232353

За нас

Уникатните материјали и иновативните дизајни ги прават вратите не само што ја штитат приватноста на просторијата, туку и ја украсуваат просторијата.

Уникатните материјали и иновативните дизајни ги прават вратите не само што ја штитат приватноста на просторијата, туку и ја украсуваат просторијата.

  • Наша историја
  • Наша мисија
“Ориент Доорс” е компанија лидер во Северна Македонија која што нуди и врши монтажа на собни врати, надворешни врати исто така и ламинат, реализирани по европски стандарди. Оваа компанија поседува, showroom “ОРИЕНТ ДООРС” во Скопје, исто така се протега низ целата територија на Северна Македонија. Нашата компанија е препозната по нејзиниот квалитет до најмалиот детал, вклучувајки го тука и надворешниот пазар. Нашата екипа е создадена од 27 члена кој што реализираат проекти на професионален начин во минимално времетраење (5-8 дена) исто така сервисирање на нашите продукти, за нашите клиенти да останат задоволни!
Наша мисија е да нудиме квалитативни продукти од нај висок квалитет, истовреме да бидеме лидер со квалите и дизајн во овој сектор.
Имате потреба за услуга? Јавете се или пишите на
За безплатна проценка, Јавете се на +389 (0)2 32 32 353

Цертификати

ISO 9001

Certificate of Approval

ECM

Certificate of Compliance

TSE

Turkish Standard Institue

MKSC

Macedonian Brand Certification

Другите за нас

This Company has best products in town I made an order for my house and this team made me be happy that i choose them.

Burhan Ibrahimi - NRB

I am a manufacturer of plastic doors and windows (PVC). My work is very much related to Orientdoors and I am very pleased to be working with this company. They have the best quality products and very fast serivs..

Lutfi Ibrahimi - Driloni PVC
0
Среќни клиенти
0
Ламинат пројекти завршени
0
Надворешни врати монтирани
0
Станови со внатрешни врати

Партнери